Social Media Marketing

Social Media se referă la platformele în care conținutul poate fi partajat online, oferindu-ți noi oportunități de a comunica și de a le împărtăși altora informații în moduri creative și inovatoare.

Platformele sociale cele mai populare în România sunt:

  • Site-uri de rețele sociale – utilizatorii își creează un profil și transmit informații prietenilor și colegilor prin postări text, foto și video. Site-urile bine cunoscute sunt Facebook, Instagram și Linkedin.
  • Bloguri / Micro Bloguri – sunt site-uri care vă permit să vă împărtășiți gândurile și opiniile cu alții. Acestea sunt interactive și oferă posibilitatea oamenilor să răspundă, permițând conversații și dezbateri interesante. Ce este diferit în legătură cu micro-blogul este că postările trebuie să fie scurte, un bun exemplu fiind Twitter, care permite doar 140 de caractere.
  • Partajare video – Utilizatorii încarcă și distribuie videoclipurile lor online. Vizitatorii pot comenta și distribui videoclipul. Mulți muzicieni și-au lansat cariera pe YouTube, cel mai cunoscut site de partajare video.
  • Schimbul de fotografii – Există site-uri dedicate pentru partajarea fotografiilor, cum ar fi Flickr, permițând utilizatorilor să-și împărtășească fotografiile și imaginile pe web.

Boost Agency vă poate ajuta să integrați Social Media în dialogul dvs. de afaceri. Discutați cu noi astăzi pentru a începe!